mawadie's FotoPage
just...
By: ama and wadi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Aug-2007 10:14 Email | Share | | Bookmark
Tisyia & adam naufal

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 7-Aug-2007 03:10 Email | Share | | Bookmark
Tisyia & Hani

 
 
 
View all 13 photos...
Setelah 10 tahun tak berjumpa, akhirnya berjumpa juga. itu pun pernah lost contact beberapa tahun. Bila dah berjumpa, masing2 dah ada anak.. same age plak tu. Hani Dalila lahir awal 3 minggu dari tisyia...tapi masa tisyia jumpa hani, tisyia tak berapa sihat tu..thats why muker pun nmpak tak berapa ceria jer...cian tisyia.. tak per hani, nanti aunty ama bawa tisyia jumpa hani lagi erk..boleh u all main puas2.main masak2 ker..he..he..

Ninie, rasa mcm tak percaya plak kita leh jumpa kan??? ingat lagi masa zaman "kegemilangan" di SMSA...masa tu kita 'nakal' tak ingat....tapi skrag masing2 dah jadi 'baik'..ibu mithali..he.he.he. anak kita & mek chah sama umur ler... nanti biler ada rezki boleh kita buat reunion...bawa anak & husband masing2...bestnyer...
Miss "NANA KAMP" forever.................


Tuesday, 31-Jul-2007 06:45 Email | Share | | Bookmark
riang ria bersama tisyia...

 
 
 
View all 29 photos...


Wednesday, 27-Jun-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
saje-saje...

suker bile tisyia senyum & gelak
time ni ibu br balik dr keje..
balik keje jer ibu mesti nak main dgn tisyia
View all 11 photos...
ni saje-saje upload gambo2 tisyia...lagipun paksu a.k.a BONG suker bangat amik gambo tisyia...so ibu tisyia pun suker bangat upload kat fp..ni pun tgh dok free, takder mende nak buat...he..he..he..


Friday, 22-Jun-2007 02:56 Email | Share | | Bookmark
My Kapcai...

 
 
 
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net